• Shërbime dentare në Tiranë - Klinika Golden Dental

Profesionalitet
i lartë

për dhëmbë të shëndetshëm.

Pastërti dhe bardhësi

Misioni jonë është buzëqeshja juaj.

Mirë se vini në Golden Dental

Faqja zyrtare e klinikës dentare!

Golden dental perfaqeson nje sherbim 360° qe i ofrohet pacientit si Stomatollogji dhe Odontoteknik ku te gjitha proceset kryhen ne ambientet tonat duke perforcuar sigurine dhe cilesine.

Golden Dental lind jo vetem si Klinik dhe Laborator i completuar ku ofrohen te gjitha sherbimet te perqendruara ne strukturat tona, por edhe si ide e re sherbimi dhe perkujdesje ndaj pacientit. Pervec skuadres se doktoreve te spezializuar dhe aparaturave bashkekohore, tek ne eshte po aq i rendesishem edhe komunikimi dhe ndjekja e vazhdueshme e pacientit.
Cdo gje eshte e studiuar deri ne detaj perfishire sallat e pritjes dhe stili i brendshem, ku qe ne fillim gjehet rehatimi dhe vemendja e duhur.

Golden Dental pervec sherbimeve profesionale, ofron paralelisht artikuj cilesor si edhe keshilla te vazhdueshme per perkujdesjen dhe mbarevajtjen e Higjenes Orale ne te gjitha faqet e saj zyrtare e sociale ne internet, ose te personalizuara ne klinikat tona nepermjet takimeve.

Dëshiron nje konsultim falas?

Shërbimet tona

Pastrim i gurëzave

Për një buzëqeshje të pastër, për mishra dhe dhëmbe të shëndetshëm te klinkia jonë bëjme pastrimin e pllakës bakteriale dhe të gurëzave.

Ju japim mundësinë për t’ju shoqëruar dhe këshilluar për gjatë gjith trajtimit të gurëzave të dhëmbëve.

Na vini në provë, lini takimin tuaj për një konsultim falas, ne do të bëjë çdo gjë për t’ju ndihmuar.   

lini takimin tuaj

Ortodontise

 • Aparate fikse me braketa metalike
 • Aparate fikse me braketa qeramike
 • Invisalign

Estetike

Dëshironi të keni një buzëqeshje shndritëse? Mos humb kohe, kerko nje konsultim falas. Specialistët më të mire te Klinika Golden Dental në Tirane dhe Durrës janë në shërbimin tuaj. Këto janë shërbimet që ofrojmë per ju:

 • Zbardhim profesional
 • Zbardhim me lazer
 • Zbardhim ne shtepi
 • Faseta Veneer
 • Faseta kompoziti

Dhëmbë dhe buzëqeshje e bukur sigurohen te klinikat tona.

Lexo më shumë

Kirurgji & Implantologji

Kirurgji & Implantologji

Ortopedi

 • kellef metal-porcelan
 • kellef zirkon-porcelan
 • kellef palladium,ar,platin

Grafi panoramike

Ne kliniken tone mund te realizojme grafi panoramike me pajisje dixhitale duke ju ofruar nje cilesi shume te larte.

Periodontologji

 • pastrim gurezash
 • kyretazh profesional
 • lemim rrenjesh

Terapi

 • Dentistri
 • Endodonti

Terapia e cila konsiston ne mbushjet duke nisur nga ato superficiale e deri tek ato me te thella. Keto procedura kryhen nen anestezi ose jo ne varesi te rasteve. Largohet e gjithe masa karioze me pas kalojme ne mbushjen me materialet perkatese. Kjo pasi sigurohemi qe e kemi pastruar te gjithe kavitetin sepse kariesi eshte nje infeksion mikrobilogjik teper invasiv!
Endodontia-pervec rasteve kur mund ta ruajme vitalitetin e dhembeve kemi raste kur kariesi ka invaduar aq thelle sa e ka prekur pulpen(nervin) ne keto raste duhet te bejme ekstripim te pulpes dhe per punim te kanaleve ne menyre manuale& motorike ne varesi te rasteve!

Pse tek ne

Komunikim dhe përkujdesje të vazhdueshme

Një filozofi të re që e kthen Dentistin në një këshilltar të vazhdueshëm tuajin, pasi ndihma më e madhe është gjithmon njohuria dhe parandalimi i problemeve dentare

Ambiente moderne dhe Staf të kualifikuar

Gjithmon në ndjekje të të rejave më të fundit në fushën e stomatollogjisë dhe zbatimit të tyre në praktik.

Materialet tona

Materialet qe ne perdorim ne fushen e terapise jane te ndryshem duke iu lene ne dore juve per te zgjedhur : firma Filtek Z550 duke kaluar tek firmat akoma dhe me prestigjoze Micerium sigurisht dhe kompozitin me te mire te momentit Asteria.
Persa i perket fushes se implantologjise edhe aty do gjeni larmi firmash si Natural implants Gjermane & firma Leone !

Persa i perket punimeve laboratorike te gjitha punimet jane te firmes Gjermane Vita te cilat permbushin te gjitha kushtet qe duhet te kete nje punim protetik duke evituar alergjite dhe toksicitet!

Pervec punimeve metal-porcelan te cilet tashme i kane mbetur te shkuares ne ofrojme punime me materiale te ndryshme zirkoni, Emax , punime me aliazhe fisnike si ar, palladium ect te cilat sig urojne nje biokompaktibilitet te shkelqyer me indet periodontale dhe strukturen e dhembit!

Njihuni me Doktorët

Dr. Duro Rebiana

Dr. Duro Rebiana

Laburant dhe Protezist i Lartë Dentar nëpermjet Kolegjit Parauniversitar Safir dhe më pas "Master Shkencash në Stomatologji" nga Fakulteti i Shkencave të Natyrës Dega Stomatologji.

Ofron shërbime shëndetësore për shëndetin e mishrave dhe dhëmbëve tuaj me një cilësi të lartë.

Për më shumë lexo këtu.

Close

Dr. Duro Rebiana

Specializuar Terapi dhe Estetike
Dr. Zeka Ervin

Dr. Zeka Ervin

Duke filluar nga Laburant dhe Protezist i Lartë Dentar dhe arritur në titullin Master Shkencash në Stomatologji nga Fakulteti i Shkencave të Natyrës Dega Stomatologji.

Ofron shërbime shëndetësore për shëndetin e mishrave dhe dhëmbëve tuaj me një cilësi të lartë.

Për më shumë lexo këtu.

Close

Dr. Zeka Ervin

Stomatolog dhe Odontoteknik
Dr. Duro Brikena

Dr. Duro Brikena

Mbaron me skuskes Fakultetin e Shkencave Mjekesore në degën Stomatologji në Universitetin Albanian University ku merr gradën shkencore “Master i Shkencave ne Stomatologji “.

Me specializimin e saj ofron për ju shërbime të shumta në stomatologji estetike dhe të gjitha procedurat për nje trajtim terapeutik duke ju garantuar një estetikë perfekte.
Për më shumë mbi Dr. Duro lexo këtu.

Close

Dr. Duro Brikena

Specializuar Terapi dhe Estetikë

Kërkesë për Konsultim

Klinika Tiranë

Rruga Sitki Cico, Pallati Nr.3, Shkalla 1, Kati 2
E-mail: tirane@goldendental.al
Tel: +355 0672068504

Klinika Durrës

Rruga Skënderbej 3, Hyrja 1, Apartamenti 6, Kati 2
E-mail: durres@goldendental.al
Tel: +355 0672068505